« »
February 23, 2011 | 8:41 AM

salam readers~

oke now! aku nak menjerit! AAARRRGGGGHHHH!!!huuuuu~ dah oke. *sebenarnya tak oke pun!grrrr!!!* mesti korang tertanya tanya kenapa aku jadi macam sewel sikit ni kan? kan? kan? sebenarnya kan. sebenarnya kan. sebenarnya kan. [tolong jangan ulang banyak banyak kali boleh tak? seish!] *tolong jangan? salah tatabahasa tu. kalau dalam spm boleh kena tolak markah taw?* oh no! aku dah sebut! aku dah sebut!



kenapa mesti ada bunga bunga kat belakang tu? ish! oke. espiem a.k.a SPM! aku nak cerita sikit lah. tahun lepas aku dah duduki peperiksaan Sijil Pernikahan Penilaian Malaysia [SPM lah tu]. bermula 23 november hingga 16 disember 2010. semua ada 11 subjek. *penat aku menelaahnya. =.='* oke. nak dipendekkan cerita. memandangkan sekarang telah tahun 2011. so maknanya result akan keluarlah kan? kan? kan? dan result tu akan keluar pada 28 februari 2011 bersamaan hari isnin ni! [emm. ada lah lagi 4 hari lagi] *grr! jangan sebut berapa hari lagilah!* aku sangat cuak sekarang! CUAK oke! dah lah waktu exam hari tu aku main jawab aci taram ikut suka hati perut mak bapak tok nenek moyang angkat tiri aku ja! aku takut sangat result aku yang akan keluar nanti. huhu. koraaangggg. tolonglah doakan aku berjaya dengan cemerlang gemilang dan terbilang ya. wuuuu. aku dah kecut perut dah. huhuk~~~

oke. sorilah. taknak tulis panjang panjang. nanti aku makin kecut perut. dan aku yakin sangat sangat malam nak dapat result tu aku takkan boleh tidur sama macam waktu aku nak amik result piemar [PMR lah] dulu. huhu. aku beredar dulu ya. sayonara!~~~ +____+

**hari ni banyak guna font besar dan ber-bold serta bewarna merah. semua ni gara gara takut nak mati!eh, taknak mati lagi. huhu~

Labels: , ,




2 Comments

Blogger ✖ cocopie ✖ said...

sure? isnin nie result?

 
Blogger apple ♥ sidz said...

yup! sure..huuu~~

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)