« »
February 17, 2011 | 6:57 AM

salam readers~~

seperti yang korang baca kat atas tu. berat belog. yeah! aku baru je check berat blog aku kat SINI. dan keputusannya sangat memberangsangkan aku. haha! tengok ye. tengok.


oh my! aku suka! aku suka! blog aku tak dak la berat macam yang aku sangka sangkakan. ahahaha. mula mula dulu aku check ada la kot average speed dia tu dalam 0.25 seconds. dan aku sangat bengang time tu! grrr! tapi bila dah buang widget widget yang tak diperlukan dapatlah result yang memuaskan hati aku nie. hehe.

oke. ini saja yang aku nak tulis setakat nie. aku beredar dulu. salam~ :D




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)