« »
February 15, 2011 | 6:31 AM

salam readers~
setelah bersawang belog kesayangan aku nieh [chewahh!], aku baru nak update balek. sori ya! disebabkan kemalasan tidak mempunyai masa yang terlampau. hal meng-update belog aku nie ditangguhkan. aku harap tiada pihak yang mempertikaikan kelambatan peng-update-an belog aku nie. [weh! tak payah intro boleh tak? poyo lah kaw!] 


oke2. memandangkan ada orang jeles aku baru nak update nieh. aku teruskan dengan topik yang sepatutnya. korang pun nampak tajuk kat atas tu kan. so mestilah entry ni berkisarkan berkisahkan sahabat2 aku yang terchenta. teheee ~ hehe

oke. kembali ke asal. aku nak cerita pasal sahabat2 sekelas aku sejak tahun 2009 iaitu masa aku form 4. tapi waktu tu kitorang tak rapat sangat sebab. well. muka baru tahun tu. so tak berapa kenal sangat. *err, yeke? haha* tapi kan. tapi kan. tapi kan. tapi kan. [boleh tak jangan ulang banyak kali? sengal!] err. hehe. tapi kan [again?] bila dah masuk form 5. disebabkan masing2 banyak dugaan dalam perchentaan yang harus dihadapi. kitorang semakin rapat. bukan rapat macam biasa. tapi macam adik beradik je. dan aku sangat2 rindukan saat2 tu.sad kitorang selalu je main kat taman permainan bersama2 play berbincang sesuatu homework bersama2. [yeke? macam tak percaya je] hehe. di sini aku nak tunjuklah beberapa part yang menjadi sebahagian kenangan manis aku ketika menuntut di bumi smkap sewaktu form 5.



nie lah classmates aku yang kiut miut semua. aku sebenarnya lebih merindui almanis a.k.a samanla gurlz. huuu. rindu korang sangat! wuu. macam tu gak dengan sixtheslard. eheh. pelik kan nama tu. dan macam tu la ngan member2 grup tu. PELIK! ahaha! just kidding. cuma kesemua kitorang nieh agak pelik sikit lah. huhu. saya rindukan mereka! [dah banyak kali dah kaw ulang tu budak! =.='']


aku nak jumpa dorang balek. doranglah sahabat dunia akhirat aku. aku rindukan celotah zai, syiffa, amal, wina, iqa, naji, tmah, aini, dan semua2 oranglah. oh! ti. dia nie budak yang agak perianglah. dan dia selalu ja buli aku kat sekolah. mentang2lah aku nie kecik kan. *keciklah sangat* haha! tp aku tak kisah pun. sebabnya aku sayang dia. eheh! *ti! nanti bagi aku adiah k! lol! :P* just kidding. kyah pun sama. rin nie agak pendiam. tapi kalau kena tempatnya *contoh kalau cikgu tak masuk kelas* dia tak menjadi pendiamlah. hehe. rin! sori yah! hoho. tapi aku pun sama ja. bising jugak. huhu. paling rindu kat wina lah. bila dia gelak tu memang best! hoho. amal pun sama. teheheee. >.<

tiba2 teringat. tahun lepas yakni 2010 lepas saja spm suma gerak g langkawi. konon lepas tensen lah tu. hee. tapi aku tak pegi pun. sebab parent tak kasik. huu. sedeyh weh! tapi tak pa lah. ada hikmahnya. *hopely* huu. apa2 pn. dorang memang bestlah! tiap2 hari mesti ja ada kenangan2 yang best jadik. tp ada gak yang tak best. huhu. tak pa la. apa2 pun [again?] aku bersyukur dapat kenal dorang suma. dorang dah banyak ajar aku erti persahabatan yang sebenar. dan aku sangat2 rindukan mentees aku yang kiut tu, qs : aini farha. math : kyah, suha dan naji. bila lagi ya kita boleh belajar macam tu lagi? huk2! 


okelah. dah banyak yang aku membebel bercerita dalam entry kali nie. sampai naik lenguh jari2 aku nak taip kat keyboard nieh.[cehhh! bajet je lebih. porraahh! bukan lenguh pun!] *eh!kaw apsal nak dengki2 kat aku nieh? bia lah kat aku! poyo!* oke! enough. aku benti dululah ye. jumpa lagi dalam entry yang akan datang. papai my fwenzzzz! aku beredar dulu! up salam~


Labels:




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)