« »
February 22, 2011 | 10:03 AM

salam readers~

oke. aku nak cerita ni! omo! omo! omo! *excited gila nak cerita!* sebelum tu korang tengok dulu gambar ni.


macam yang korang nampak ni. SUPER SHOW 3 STAGE! omaigod! super junior! oke. macam ni. akak aku dah beli tiket ni. ya Allah! weh! aku nak ikut!!! tapi tu la kan. korang tengok la harga tiket dia berapa. aku dah cakap kat ma aku yang aku nak pergi. tapi ma aku tak bagi sebab aku nak pergi dengan sapa? akak aku tu tak pa lah sebab u dia kat kl dah. nak naik bas sorang sorang aku ni pompuan. JANGAN HARAPLAH! lagi pun harga tiket tu mahal nak mati kot! kalau guna untuk makan pun kenyang setahun. kekeke~ tapi....aih! =.=' tapi ak nak pergi weh! aku yang sebagai e.l.f dorang ni malu nak ngaku taw. sebab? sebab konsert dorang tu sekali pun aku tak pernah pergi! huhu. tapi tak pa lah. nanti aku download je la super show dorang ni. *again. T___T* tsk! tsk! tsk! oke. aku tak nak cerita banyak banyak pasal ni. nanti aku lagi sedih. huaaaa!!!~~~

oke. jumpa lagi di lain entry. daaaaaaaa~~~




2 Comments

Blogger ✖ cocopie ✖ said...

sabar jer lar~

opie pun sedey gak~ nak sangt nieyh pegi...
tapi tu lar~ tiket bapak mahal tuh! huhu~

 
Blogger apple ♥ sidz said...

huhu..a'ah..btol tu..sabar je la..bukan rezeki yana kan?huhu~~

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)