« »
March 31, 2011 | 10:22 AM

salam readers~

ambik kau. panjang berjela-jela title post. aku. haha! semua disebabkan aku dah lama tak update. kenapa? of cos lah sebab KEMALASAN. hua! hua! oke. inaf gelak. aku buat entri ni sebab aku nak join satu contest ni. contest belog paling comel. ya! ya! aku taw aku tak layak. belog aku burok lah. tapi nak buat mcm mana. dah aku saja saja gatal miang tangan nak tulis gak entri pasal contest nih. heh! oke. kat bawah ni. pasal syarat-syarat contest tu.


 Buat satu entry tentang contest ni ( include the banner )

 Wajib follow blog baby boo dan blog Adlin Syahira

 Warganegara Malaysia

 Jantina ikut pandai asalkan bukan Mak Nyah ( Pondan )

 Berikan nama, url blog, dan email anda kepada entry ini atau entry di blog Adlin

 Ada blog. Kalau x ada blog, segera buatkan

 Contest akan segera dibatalkan jika peserta kurang daripada 10 orang dalam 3 hari

 Tag 3 orang rakan anda

Hadiahnya : Aksesori comel / kawaii untuk blog korang, InsyaAllah, kami akan reka khas untuk pemenang.

Tarikh ditutup pada : 1 April 2011. Jika ada perubahan, kami akan umumkan dengan segera.

Jadi saya nak tag kat amal, nur dan nadia



signature2



2 Comments

Blogger salehah azmi said...

gud luck yana

 
Blogger apple ♥ sidz said...

hee. thnx sal :D

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)