« »
March 3, 2011 | 12:43 PM

salam readers~

oke. memandangkan aku dah agak lama tak update belog kesayangan aku nie sehingga nak bersawang kembali, so aku nak update baliklah. macam yang korang tengok kat post title aku kali nie. Kami Blogger Utagha. yeah! aku blogger utagha oke. *ceq bangga weh!* hehe.



ce tengok! ce tengok! ada bendera perlis, kedah, penang n perak lahhh! dengan itu lah kan. dengan suka hatinya ceq nak habaq mai yang ceq nie blogger dari perlis. walaupun bukan asalnya dari perlis, *aku kelahiran Selangor* tapi ceq sekarang menetap kat perlis yang indah permai nie. hoho. ceq harap ceq boleh join 2nd gathering blogger utagha ni. insyaAllah. :)

untuk memendekkan ceghita. kalau sapa2 rasa yang dia tu orang utagha. *yakni dari perlis, kedah, penang dan perak* jom pakat2 join kami blogger utagha nie! klik kat SINI oke! silalah baca dengan teliti syarat2 dia oke. *kata2 nie ditujukan kepada diri aku sendiri. =.='*

sekian. ni saja entry aku kali nie. assalamualaikum. tak jawab dosa. kalau jawab. SAYANGGGGGG! :)

p/s : dah lama tak cakap utagha. sejak2 cuti skolah ni. dah ckp bhsa ibunda balik. nak p skolah balik lah! rindu kengkawan! :(



Labels: ,




2 Comments

Blogger GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

waalaikummussalam..

thanks join KBU

=)

 
Blogger apple ♥ sidz said...

oke. thanks sudi terima saya. :D

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)