« »
March 1, 2011 | 10:30 AM

hello readers~

oke. hari nie aku nak cakap pasal the only one pretty boy in running man. SONG JOONG KI! running man. korang tau cerita dia? korean variety show. penah tengok? penah? heee. samalah! samalah! ehhh? ada yang tak penah? oke lah. kalau macam tu aku tunjuk la sikit part yang ada dalam cerita tu......










oke. nilah cerita running man tu. cerita dia sangat sangat sagatlah best! sebab cerita nie variety show. so memang apa apa yang dorang buat semua spontan lah kan? aku suka sangat tengok cerita nieh. heeee XD
nie lak antara episod yang aku suka. hoho. klik SINI kalau rasa nak tengok.^^

oke. yang pasal tajuk entry aku nie pulak. SONG JOONG KI! aku suka dia weh! dia dah curik hati aku yang selama nie hanya pada hubby aku. CHOI SIWON. huhu. tapi aku takkan berpaling tadah dari siwon. dia tetap hubby aku selamanya. *blushing* <-- perahsantan betol. wekk!*

oke2. berbalik pada song joong ki nie. disebabkan aku tengok cerita running man nie aku mula mengenalinya. dia nie sorang yang sangat suweeeett! hehehehehe. aku suka! awww! tapi kan. tapi kan. disebabkan dia nie sweet, dia dah buat aku jeles taw. dalam cita running man tu. episod 15. dia kiss song ji hyo. korang nampak kat atas tu? oh my! mana boleh! grrrrrrrrr!! tapi apakan daya. disebabkan ji hyo tu pun macam hati beku sikit *sori kepada peminatnya* aku maafkan joong ki. [haha! sengal lah kaw!] *lantak akulah. sebok!* abaikan. sebenarnya dia buat macam tu sebab director suruh. bogek lah director tu! heee. gurau2. jangan marah oke. huhu. dan nie sedikit pasal joong ki kesayangan aku ni. teeheeee~



Nama: Song joong ki 
Profesi: aktor 
Ttl: Korea Selatan, 19 September 1985 
Tinggi: 178 cm 
Berat: 65 kg 


Serial tv: 

Love racing 

My precious child 
Triple 
My fair lady 
Will it snow at christmas? 
Obstetric and gynecologyc doctors 
Sungkungkwan scandal 
Running shirt



Film: 

Frozen flower 

Ogamdo 
The case of itaewon homicide

joong ki oppa! sarangahae!^^
yobo(siwon), jgn risau.saya takkan curang pada kamu. heee. yeongwonhi saranghae!



untuk tidak mengecewakan hubby aku nie. aku pun letak gak gambar dia bersama sama anakku yang comel lote nie. hua! hua! hua! oke. nie saja entry aku kali nie. to siwon oppa sekali lagi saya katakan saranghae! kami adalah pasangan yang sangat bahagia.  HAHA! jumpa lagi ye korang. tata!^^

p/s : joong ki comel kan?macam pompuan. haha!~

Labels: ,




1 Comments

Blogger Thẩm mỹ Sức khỏe said...

Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it,
you may be a great author.I will ensure that I bookmark
your blog and may come back down thee road. I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice day!
Posted by: nâng mũi

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)