« »
April 27, 2011 | 3:29 PM

Salam readers~

Kah! Kah! Kah! Tajuk tak boleh blah betul lah. Kui! Kui! Kui! Tapi kan. Hari ni aku dah paksa mintak tolong daddy aku beli paper The Star. Why? Meh aku tunjuk sebab dia :


Picit gambar untuk tumbesaran yang baik! :]

Aku malas nak ulas panjang-panjang sebenarnya. Hari tu dah dua entri aku kasik korang baca. Eheh! Sori ye.  Btw, aku setuju gilo dengan apa yang dia cakap nieh. *ehh. bukan cakap. tulis. heee*

Sekian entry kali nie. :]

p/s : sori ehh. hari ni tak berapa nak bersemangat buat entry panjang-panjang. ntoh le pasal ape. kesian kat aku kan? -_______________-'



2 Comments

Blogger Scha Zie said...

yeah2x..ada org backing kpop fan..=)..i like..

 
Blogger apple ♥ sidz said...

yep! i like too. heee. XD

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)