« »
April 24, 2011 | 1:42 PM

Salam readers~

Haish! Geram nieh. Geram geram gerammmmmm!!

Okay for those yang ade baca Berita Minggu hari ni ( Berita Harian hari Ahad) mesti ade baca pasal artikel yang "Awasi remaja fanatik K-pop".*hambek! beso punye aku bagi* Okeyhhh seriously what the?????? Jangan lah nak bias sangat weyhhh. Amende pulak k-pop leads to suicide? Tak masuk akal langsung. Aku tak pernah dengar sekali pon Malaysian fans suicide sebab K-pop.Yeahh I admit banyak je yang berhabis duit but heyyy! cuba fikir hobby org lain such as collecting those gundams & Barbie & the small Hot wheels cars. Tu pon pakai banyak duit hape?

And then K-pop leads to social problems???? Heyy those K-pop fan ni bukan nya buat pe pon. Lagi united adelahh. Ape yang aku perasan those k-pop fan berkawan elok je each other regardless race, religion and nation. Isn't that a good thing? Takde nak pilih-pilih bulu pon. Haish!

Sungguh laa aku tak paham. Rase cam nak bako je paper tuh. *Kite bako je. Kite beko~ *

For those yang tak baca lagi ni pic dye. Aku cari online tak dak pulak. Ntahapehape BH ni.


p/s : Okayh! For those yang baca entry aku nieh aku mintak maaf kalau korang kata, "Weyhh! Amende minah nieh? Nak bising-bising pulak pasal nieh." Ikot suka koranglah nak cakap apa pun. Aku tak kesah. tapi aku sangat-sangat tak setuju dengan ape yang BH tuleh nieh! Kitorang (Kpop fans) tak terlalu bodoh nak bunuh diri ikot dorang okayh!! sekian. :]



2 Comments

Blogger fida_aMSha said...

sgt2 stuju
giler hape nk commit suicide ikowt kpop?

hoh??? wth?? prob ape dyorg neh ngan kpop??

kenal ke idak ntah kpop tu sbnrnye~~

 
Blogger apple ♥ sidz said...

ntoh. tu lah pasal. jeles je lebeh kot. -______-'

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)