« »
April 28, 2011 | 8:54 AM

1. Korang pergi Photobucket or Google je background yang comel2. *url image-nya diperlukan kat step 4 nanti. :)*

2. Dashboard --> Design --> Edit HTML

3. Ctrl + F cari code body {

4. Paste code nie kat bawah code tadi :

background:url(URL GAMBAR BACKGROUND);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
and DELETE code nie :
background:$bgcolor;
Kalau tak delete takkan jadi. Kalau takde code nie, tapi ade code yang seakan-akan sama delete yang tu okayh? :)

5. Preview. Kalau kat bahagian post and sidebar pun ada background tu, ada step lagi.

6. Ctrl + F #outer-wrapper {
Paste background: #000000; kat bawah code tu.


7. Preview. *Now kat post and sidebar jadi warna putih. yang lain semua ada background tu*


8. Then Save.


p/s : Kalau yang takde #outer-wrapper { tu tak payah la guna step 6-8. just Save. Siap! :]



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)