« »
May 2, 2011 | 5:44 AM

Salam readers~


Amboih title. Kemain kau yana. Dah kawen pon nak curang ka? Ye2. Yana tau agak teruk orang macam ni kan? Dah kawen tapi sebok bermain cinta dengan lelaki lain. Nak buat macam mana. Dah dorang ngorat yana. So yana terima je la. HAHA!
*sengetlah kau yana. -______-*

Ehehe. Meh yana perkenalkan hubby yana yang terchenta nak? Sila lihat di bawah. :)


TADAA!!

Nama dia Choi Siwon. Nama MELAYU dia yang yana suka suki hati je nak bagi, Muhammad Daniel Asyraff. HAHA! Dia hensem tak? Hensem tak? Hensem kan? Awwww! Oppa! Saranghaeyo! >_____<

Ehee. Sebenarnya yana kawen dengan dia waktu yana form 3 tau. *mak aih! Awal kau kawen ye yana?* Hehe. Oh2! Yang budak kecik sebelah dia tu anak sulong kitorang. KAH! KAH! Dah bape taon dah kawen mestilah dah ada anak kan? *gatal kau!*

Tapi kan. Taon lepas ada pulak sorang ni yang dah menggugat kesetiaan yana sebagai seorang isteri kepada Siwon ni. *Ecewwahh!* Si dia yang menggugat cinta kami ni diberi nama Syed Daniel Wafi. Hee.


*Oh! Coolnya beliau. >______<*

Beliau sangat hensem okayh! Dan shuweet. Ngeee. Oh! yana suka dia! *woi pompuan! tak malu ke dah kawen tapi berlaku curang? chett! baik bagi sini hubby kau tu!*

Ya2. Yana tau mesti ramai gadis2 ayu yang di luar sana akan cakap macam tu. Dan ini yang Yana akan balas : "Ehh2. Dia hubby aku nape korang nak amek pulok? pegi la carik orang lain. SEBOKK jewwww" [Sila lihat video IniAnwarHadi - #7 Ewwww balek ye. HAHA!]

Lepas tu yana bertemu pulak dengan sorang laki ni dalam variety show Running Man. Yana gitau lah serius cita tu memang best! Si jejaka yang comel ini bernama Song Joong Ki. Ehee. Nah! Yana tempek sekali dia punya gambo.


Oh ya! Sebelum bertemu Song Joong Ki ni Yana bertemu dengan si jejaka kiut nie. Nama dia Chunji! *Sori oppa. terlupa pulok. Heee.*


*Tu2! Yang tengah tu. Awww! Sangat comel bila dia buat macam tu >.<*

Lepas tu seminggu yang lalu datang laki sorang ni nak gugat lagi cinta banyak segi kami ni. HAHA! ni dia.


B BOMB!!

Sebenarnya nama dia Lee Min Hyuk. Suara dia bagi yana sangat best okayh? Tapi suka lagi suara Jaehyo. Heee. Yana suka tengok dia menari. Jadi macam terpukau je. Tapi suka lagi tengok Eunhyuk menari. Haha! *teruk kau yana. Semua kau nak suka* Well. Hehe.

Sebenarnya banyak lagi pakwes yana ni. Nichkun la, Ricky la, Kyuhyun la, Hankyung la, Henry la, oh dan pakwe yana yang paling popular, Prince William okayh? HAHA! Tapi percintaan kami hanya separuh jalan sebab dia dah kawen. Takpelah. Yana pasrah je. *Chehh!*

HAHA! Sekian saja entry mengarut yana kali ni. Buat susah je korang singgah sini baca entry gempak ni. *gempak lah sangat. -_____-*

Btw, kepada boipren2 dan gelpren2 di luar sana setialah pada yang satu okayh? Jangan sampai bila dah hilang si dia baru nak hargai dia. Hade pahamm? Heee. Trimas sudi singgah sebentar. Buerno ade tak? Sedekah lah kat yana. :D

Oh! Terlupa kepada pakweku yang tercomel di abad ini. BOBOIBOY! HAHA! I lup u Boboiboy!



*Tolong yana cubitkan pipi dia yang comel ni. Yawww!*
Sekian :]



6 Comments

Blogger ♥ norlida ♥ said...

hehe..comel2 je korea ek..jom join contest sempena hari ibu

http://norlida89.blogspot.com/

 
Blogger norhanani said...

aha,,omo~bnyak'y btw nani pown bnyak gak,,hahaha,,nsib baik donghae oppa xdew,selamat!!!!!!!! hehehe XD

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@norhanani donghae tu abang saya. LOL! :D

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@♥ norlida ♥ okayh! insyaAllah. nanti saya buat entrinya. :)

 
Blogger norhanani said...

haha,,abg kew,,,aha,,adek ipar la niy~kekeke XD

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@norhanani a'ah. hehe. oh kakak iparku! :P

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)