« »
May 19, 2011 | 9:00 PM

Salam readers~


Seperti yang anda semua maklum, hari sabtu nieh iaitu 21 Mei 2011 adalah hari pendaftaran bagi pelajar2 baru UiTM kampus seluruh negeri. Jadi, sejak hari tu yana takkan online sampai tamat Minggu Destini Siswa (MDS). *sedeyh ouh!*


Disebabkan hal tu, yana pun mekap sikit blog yana yang memang sediakala buruks nieh. -.-


Hape? Tak nampak beza pon dengan yang sebelum nie? Huuu. Ape la korang nieh. Penat je tau yana mekap dia. Nah, yana kasik korang tengok sebelum dan selepas blog ni dimekap. Heee :D



Sebelum


Selepas






*warna pink jugak yang jadik pilihan hati yana. :D*

Heee. Dah. Tak banyak pun yang yana edit. Main cincai2 je. Busy lah. Nanti dah lapang2 baru edit keseluruhan pulak. Hoho~


Oh2! Baru teringat. Petang tadi yana ade buat banner. Kah2! Baru sebok nak buat. Padahal orang lain buat dah lama dah. Dah la banner yana tak lawa. =='


Boleh tengok kat sidebar yana kalau nak letak dalam blog korang. *Macam la ade orang nak. -.-*



Sekian saja entry hari nie. Mula esok yana dah tak buat entry dah. Dan takkan boleh online lagi buat sementara waktu. Huuu. So bagi sesapa yang ada tanya yana apa2 kat yana, sila sabar ya? Maybe lambat sikit yana nak reply pertanyaan korang tu. Tsk! Tsk!~


p/s : kalau nak tanya apa2, tanya je kat formspring yana. Kat tepi blog yana tu, yang kat sebelah kanan, ada icon ask. Korang click kat situ dia akan otometik (automatik) ke formspring yana :)
*Picit gambo untuk tumbesaran dugro :)*


Btw, thanks sudi singgah. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayanggggg~ X)


Sekian :]



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)