« »
May 20, 2011 | 12:11 PM





Salam readers~


Heee. Semalam yana cakap dah tak update blog dah. Tapi disebabkan yana TERlapang sikit hari ni yana buat jugak satu entri. Satu je ye? -.-



Okayh! Berbalik pada tajuk. Sebelum nie yana ada masuk Contest Blog Paling Wonderful. Tapi nasib tak menyebelahi yana. Bukan yana the winner. Takpe2. Dah termasuk dalam list top 12 tu dah cukup bagus. Bukan senang tu. Heee. So sekarang nie, berbekalkan semangat yang berkobar-kobar nak lawan lagi si apis nie, yana tebalkan muka utk masuk lagi contest yang sama macam dia. HAHA!


Contest nie daripada Farina Afza. Blog beliau sangat2 comel okayh. Awal2 lagi dah kalah dengan dia. -_____- Btw, Untuk syarat2 penyertaan dia, sila lihat di bawah :)

Syarat2 penyertaan boleh rujuk di >sini< :D



So, yana nak tag kat koranglah yang dah baca entry nie. Ngeee. Boleh kan? Kan ?:D


Hadiah dia rahsia ye? Kalau nak tau join je contest nie. Tarikh tutup 1 Julai 2011. Ade masa yang banyak nak kasik blog korang jadik comel :D


p/s I : sungguh yana tak yakin boleh menang. Btw, wish me luck! -.-'
p/s II : Blog yana akan ditutup sementara waktu. any question just ask me at formspring ye? :)


Sekian :]



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)