« »
May 19, 2011 | 4:06 PM

Hello peeps~


Memang takde keje betol malam nieh. Asyik nak buat post je. Heeee. Takpe la kan? Next week dah takleh nak buat post dah. Huuu~


Okayh. Yana nak cerita sikit pasal blog along yana nieh. Hari tu yana edit blog dia. Edit punya edit punya edit, then siaplah. Tapi, yang tak bestnya lepas yana edit tu inche blogger.com nieh demam pulak. Habis semua yang yana edit tu! Penat jerrrr. <-- penat la sangat kan? -.-



Lepas inche blogger.com baik demam tu yana edit la lagi sekali. Eheh. Burok kot yang kali kedua nieh. Huwaaaaarrrggghhh! Tapi along cakap lawa je. Lawa ke? Rasa macam tak pun. *nak merendah diri sebenarnya. wakaka!*


Tapi kan, yana rasa macam ada yag tak kena je dengan yang yana edit tu. Korang jenguk2la blog along yana tu. Lepas tu komen kat sini mende yang tak kena tu. Heeee.


Tu je la yang yana nak cite. Err, ape motif sebenar yana tuleh nieh?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Krek. Krek. Krek *bunyik cengkerik -.-*

Sekian :]



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)