« »
May 11, 2011 | 2:53 PM

Salam readers~


Malam ni yana bersemangat lebih nak post banyak2 entri kat blog yana nieh. *Sebenarnya mula esok dah busy balek untuk masuk u nanti. -____-*


So untuk tidak membazir masa yang sangat berharga nie, yana nak cakap sikit lah pasal satu grup nieh yang menggelar diri mereka Mpop! [♥]


Sebenarnya yana tau lama dah pasal grup nie. Cuma yana tak ambek port sangat. HAHA! Lepas ada sorang tu post kat grup Malaysia Kpop di fesbuk baru yana teringat nak tulis entri nieh. Hehe.



*Aegy, Vin, Benn, Aye*

P.R.Inc (Prince) dianggotai oleh 4 orang pemuda Aye, Benn, Aegy dan Vin yang berasal dari Sabah. Bercerita pasal asal usul P.R.Inc (Prince) pastinya akan membuatkan korang terkejut sebab dorang bukan datang dari calang-calang orang. Bermula pada tahun 2006, dorang bergabung dan menyertai program relaiti Gangstarz musim pertama menggunakan nama Triple Prince. Tentu korang still ingat program realiti Gangstarz yang fokus untuk mencari kumpulan yang berbakat dari segi tarian dan nyanyian. Dorang sekali lagi menyertai Gangstarz pada tahun 2007 menggunakan nama Da’Prinz.

Ouh2! Dorang nieh anak didik Cat Farish. Serius best lah dorang nyanyi. Tehee. Nah, tengok nie2!

P.O.P. live interview for TV3 MHI, 8th April 2011



Dorang nie sebenarnya peminat Kpop. Tak percaya? Tengok dorang nyanyi lagu Hug - DBSK. Mixed hangul dengan Malay. Weheee. Best2! >___<

*HAHA! Comellah bila Aye buat suara Sinyu tu! Lol!~*

Ouh2! Sangat best okayh! Yang nie baru yana mengaku Mpop! Yana harap dorang pun dapat jemputan untuk buat persembahan waktu hari belia nanti. Ngeee.

Nak tau lagi lanjut pasal dorang boleh picit kat >sini<

Kalau suka dorang nieh boleh picit Like button kat >fesbuk<


Ouh! Dan kepada Kpop fans yang still mengutuk menghina 24:7 tu diharap berhentilah ye? Yana pun dah insaf. Dorang pun not bad ape. Nah, baca kat >sini< ye? :)

Sekian :]



2 Comments

Blogger ✖ cocopie ✖ said...

YEAHHAHAH~

suka kot ngan group nie!

yg boleh dikatakan lawa gak....
yg nme Aye~ heee~

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@✖ cocopie ✖ yep2! haha. lawa eh? hihi~ :D

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)