« »
May 6, 2011 | 6:41 AM

Salam readers~




Eheee. Okayh. Tadi yana semak upu. Yela. Nak tau yana dapat masok u mane kan? Then ni resultnya :



Yeah! Dapat Science Computer! Ngehehe. Tapi baru tau course manelah yang dapat. Nak tau dapat kat kampus yang mana satu tak tau lagi. Esok baru tau. Eheee. Tapi apa2 pun Alhamdulillah. Yana dapat jugak course yang yana nak tu. Ngee~

Tapi yana agak cuak lah bila dah masok u nih. Yelah. Kalau dapat dekat2 dengan rumah ok je lah. Boleh balek selalu. Ma pun boleh datang jenguk2 kalau yana saket rindu ke hape kan? *manje!* Hoho. Tapi yana nak travel jaoh2. Nak belajar berdikari. Cuma apa yang yana risau, uitm ni agak sosial. Yana takot terpengaruh je. Nauzubillah! Ayah ngan ma pun dah pesan awal2. Jangan terpengaruh dengan kawan2 yang tak elok perangainya tu. Jangan nak ada boipren2 nih! Harap2 tak lah. Korang doa2kan lah untuk yana ye? Ehee~ :D

Btw, bagi sesapa yang tak check lagi korang dapat course apa, boleh la check kat >sini<

Kalau yang dapat tu TAHNIAH! Yang tak dapat tu takpe. Try lah buat rayuan. Kalau tak nak pun amek je form 6. Huhu. Tak kesah la. Asalkan korang ada arah tujuan lepas ni. :)

p/s : jangan nak terlibat dengan masalah sosial sudah lah. Yana karate nanti kang baru korang tau. Wahaha! -________-

Sekian :D



7 Comments

Blogger midz H said...

singgah sini balik..sy pon dpt uitm gak..diploma sains..btw,blog cute!

 
Blogger Meera Aziz said...

eh samala! meera dpt CS gk! nnt gtau eh dpt kt mana...

http://amirabdaziz.blogspot.com/2011/05/alhamdulillah-syukur.html

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@midz H alhamdulillah. tahniah ye hanan :)

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Meera Aziz ye ke mira? waaa. harap2 dapat tempat yang sama kan? hee. :D

 
Blogger Amoi MiyaSya said...

tahniah ye syg :) i'm one of your senior in comp.science :) hehhe .

 
Blogger misluvcoklat said...

wah.congrats .
sy dpt UiTM jgk.tp koz akaun.
hehe :D

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@misluvcoklat oh? Ye eh? hee. congcrats to u too. :D

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)