« »
May 14, 2011 | 5:03 AM

Salam readers~






Heh. Seperti yang semua maklum kan? 12 dan 13 Mei yang lalu, blogger.com dalam proses maintenance. Takpe lah. Tak kesah pun pasal tu sebab ape yang dorang buat tu untuk kebaikan para blogger jugak. <--ayat nak menyedapkan diri sendiri sebenarnya. =..='


Okayh! Berbalik pada tajuk yang asal. Semua jadik gila disebabkan Blogger.com. Eheh! Korang tau? Blogger.com baru tutup kejap 2 hari sebab nak kasik perkhidmatan yang lagi baik, dah ade para blogger yang cakap nak bertukar arah angin pada wordpress pulak. Habis nanti kalau amai yang guna wordpress then bila dah ramai tu tetiba wordpress block kejap dia punya site tu. Lepas tu korang nak bertukar arah ke mana pulak ye? Ehee. Jangan terasa ke hape ye? Saje je.Tak kesah le kalau korang nak tukar ke wordpress ke hape ke. Hak korang kan? :)


Oh2! Disebabkan Blogger.com ditutup buat sementara waktu tu, yana nak cakap lah. 2 hari lepas yana ade edit belog yana nieh. Dan jugak belog along yana. Lepas tu hari ni bukak lah belog yana nieh. Then tgk2 ape yang yana edit 2 hari lepas tu semua HILANG! Dengan komen2 sekali hilang! Erghh! lepas tu bila bukak belog along yana tu pulak, yang dah edit elok2 tu pun HILANG!! Tapi kira nasib baiklah yana tak buat lagi entri hari tu sebab yang mana blogger2 lain tu buat semua HILANGGG! kalau yang buat satu entri saje takpe la. yang buat 2 3 entri hari tu? Tak ke kesian?


So, di sini yana cuma mampu berharap pada inche blogger.com supaya mengembalikan semula apa yang telah dihilangkannya. Kesian lah kat kitorang nieh. <-- cakap bm macam la si inche bloger.com tu paham. -____-


Sekian :]



2 Comments

Blogger Meera Aziz said...

meh ikut rombongan serang encik blogger.com.. hahaha

http://amirabdaziz.blogspot.com

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Meera Aziz haha! boleh2. nanti kita pergi ramai2. :P

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)