« »
May 5, 2011 | 2:05 PM

Salam readers~


Malam ni saja ja yana nak post pasal ni. Dah tadi bukak fesbuk hak milik yana tu. Lepas tu bukak la group yang bincang pasal kpop nieh. Hehe. Then ada sorang tu post pasal satu video nieh.


Super Junior - Bonamana. [Dakwah version :D]

Nah! yana kasik korang tengok sekali video dia ye? ;)




Yana rasa not bad la cara dorang dakwah. Cuma yana tak berapa suka ja cara dorang sebut 'Subhanallah', 'Lailahaillallah' dan yang seangkatan dengannya tu. Rasa macam dorang buat main je la pulak nak puji2 Allah ni. Tapi apa2 pun mesej dakwah tu still ada. So thumbsup kat dorang! Eheh.


Nah! Ekstra untuk korang yang baca entri ni. Terjumpa waktu bukak YouTube. Nampak macam comel ja katon nieh. Hoho. XD


Sekian :]



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)