« »
May 8, 2011 | 2:56 PM

Salam readers~


Malam ni saja yana dah buat dua entry. Semua gara2 tak sempat nak tulis pasal entry sebelum nieh. Haiyyaaa~ =..=


Okayh! Berbalik kepada tajuk. Sesapa yang dah follow yana dari awal mesti tau pasal >entry ni<


Super Junior M is coming to Malaysia on this 28 May bersempena hari belia. Okayh! Yana tak nak cakap panjang pasal tu malam ni sebab yana dah terang hari tu. So kepada ELF yang bertuah, yang boleh pergi tu, yang nak jumpa hubby yana tu . . .




*Nie la hubby yana tu. Oh! Beliau sangat2 hensem! Nak pengsan!*


Nie yana kasik tiket free kat korang.




*picit untuk tumbesaran dugro~*


Cuma perlu print then guna time nak pergi Hari Belia tu (time nak masuk tengok suju). Wehehehe. Sangat  senang kan? Uhhhh! Jelesnya. Oh2! Kalau nak print tu, untuk keselamatan, print yang berwarna okayh? Dah la. Yana tak nak tulis panjang2. Rasa nak nanges je nieh. Jeles youuuuu! Kepada yatie kalau awak boleh pegi jangan lupa sampaikan salam yana pada hubby yana ye? Waaaaaa! Rindu dia tauuu? XP


p/s : Along yana cakap yang dia nak pujuk pak lang yana waktu hari belia tu. Dia nak dok kat backstage. Ohemgee! Kalau dia kat backstage, mestilah dapat kenal2 beramah mesra dengan suju kan? Kan? Kan? Jelesssss!! Tu pun kalau dia dapat. HAHA! <-- adik yang kejam -____-


Sekian:]



4 Comments

Blogger BUDAK NAKAI said...

nnti unnie boley smpaikan salam yek..lalala~

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@BUDAK NAKAI wuwuwu.jelesnya unnie! :'(

 
Blogger aie said...

pak lang yana org dalam mase hari belia 2 ke????best nye unnie yana klau dpt dok backstage.....sgt cemburu......n tiket 2 btu ke hus kne print je...x kene tangkap ke klau masuk nnt...huhuhu....

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@aie yg pasal pak lang yana tu tak pasti la terlibat ke tak dengan hari belia tu. tapi rasanya terlibat. yep! just print je. tak kene tangkap sebab yang tu memang free. dorang yang suruh print kalau nak masuk. hehe :)

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)