« »
May 14, 2011 | 11:46 PM

Salam readers~


Morning! Di pagi yang indah ini yana pun terpanggil untuk menulis entri pasal nieh. Okayh! Berbalik pada tajuk. Sesapa nak tempah header kat yana? Sila angkat kaki. HAHA!


Sebenarnya yana nak buat tempahan header nie dah lama dah. Tapi disebabkan yana takut takde orang yang nak tempah, so yana tak buatlah tempahannya. Tapi kan. Tapi! Semalam yana bukak fan page yana tu. Then ade sorang unnie nieh tanya yana boleh tak buatkan dia header.


Okayh! Memandangkan dah ada orang tanya tu, so niat yana yang nak buat tempahan header untuk korang2 yang comel lagi kacak ni dah kembali semula. Hehe. <-- ayat mintak penampo je kan? -.-'


Apa2 pun kalau nak tempah header boleh la pm yana kat fesbuk or hantarkan je email kat apple.sidz93@gmail.com. Tapi buat masa nie yana busy sikit. Tak boleh ambik tempahan lagi. Nanti bila dah boleh ambik tempahan yana inform lain ye? :)


Nanti korang bagitau lah :
1. URL blog korang *yana nak tgk utk ukuran header korang. Tapi kalau dah inform siap2 pun takpe je. Senang. :)*
2. Pilihan header korang : transparent atau tak.
3. Nak tema header tu warna apa. *tema tu biarlah sesuai dengan warna blog korang*
4. Kalau nak letak gambar korang, sila kepilkan bersama surat tawaran di atas ye? Hehe. *Nanti yana guna gambar tu je. Limit gambar, 3 sahaja ye? sebab yana rasa semak je kalau bebanyak. :)*
5. Kalau korang nak bagitau font ape yang korang nak pun ok je. Tapi kalau tak bagitau pun takpe. Nanti yana bagi font yang comel2 je. :D
6. Harga mengikut tahap kesusahan dan kepayahan buat header tu. Tapi yana gerenti takkan lebih dari 20 hinggit. Dalam lingkungan 10 -20 hinggit je


p/s : Kalau ada pape pertanyaan boleh tanya kat fan page yana atau kat formspring je :)


Sekian :]



2 Comments

Blogger Meera Aziz said...

wah pandai yana buat header...

http://amirabdaziz.blogspot.com

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Meera Aziz boleh la. hehe ;P

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)