« »
May 9, 2011 | 5:52 AM

Salam and morning readers~


Sebelum yana nak keluar dengan ayah, untuk bukak akaun bank islam (sebab nak masuk u dah) yana menyempatkan diri yana post jugak satu entry pagi ni. Yana nak buat tutor pasal nak tukar warna highlight. Kalau korang highlight entry yana nie, highlight dia jadi warna pink kan? Okayh. Meh yana ajar.



1. Dashboard --> Design --> Edit HTML


2. Ctrl + F cari code ni :
a:link {


3. Then copy code kat bawah ni dan paste before a:link {

:-moz-selection {
background:#000000;
color:#FFFFFF;
}
::selection {
background:#000000;
color:#FFFFFF;
}


4. Code warna merah tu korang boleh tukar ikut warna yang korang nak. Picit >sini< untuk code warna.


5. Preview dan Save! :)


p/s : Kalau tak jadi sila bagitau okayh? Untuk copy code tekan Ctrl + C. Yana buat disable right click. So takkan berhasil kalau korang right click. Sori ye?
Sekian :] 



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)