« »
June 14, 2011 | 3:02 PM

Tadi yana online fesbuk. Lepas tu yana bukak group pasal Kpop nie. *Cam dah jadi kewajipan bila bukak fesbuk mesti bukak grup nieh. Hoho~*

Then ade la sorang nie post kat dalam tu pasal matlutfi punya vlog yang terbaru. Serius yana cakap memang sengal gila dia dalam tu. Wakaka! Tapi best gila kot vlog dia yang terbaru nie. Well, ada lagu SuJu, SHINee, n background music dia lagu DBSK - Purple Line. HAHA! TERbaek lah! Nah yana kasik korang tengok sekali video dia tu. Enjoyyy~ :D


Serius yana cakap saket perot gila tengok video nieh. Yang paling yana suka part lagu nobody tu. Haha! Dia nak jugak guna loghat utagha dia tu. Kekeke~ Memang yana suka ja tengok vlogs dia selain AnwarHadi. Sempoi gila kot dorang. Heeee.

Okayh la. Yana nak buat assignment pulak dah nie. Kang tak siap naya ja. Kena masok blacklist lecturer yana nanti. Haha! =='

p/s : tadi time kelas programming sir ada tanya siapa yang bukak YouTube semata-mata nak carik pasal hardware apa semua tu. Tapi takde siapa pun yang angkat tangan. Then sir cakap, tu la. Bukak utube carik pasal Kpop. Yang boys carik pasal Wonder Girls dan yang girls pulak carik pasal Super Junior. Ouchhh! Memang kena batang hidung yana sediri la. Kalau bukak utube carik pasal dorang2 je. Especially SuJu. Dah nama pun ELF kannn? Kekeke. :P

Sekian :]



2 Comments

Blogger Solihahazahar said...

memangg klaka kotttttt ^^

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Solihahazahar tu ah. haha! :D

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)