« »
June 7, 2011 | 12:24 AM

Salam readers~


Sebenarnya yana nak update pasal nie dari 2 hari lepas lagi. Tapi dah busy kannn. Tu yang terlambat hupdate tu. Heeeee~


Okayh! Untuk tidak memanjangkan cerita, kita lihat gambar2 sepanjang kenduri kawen pak cik yana nie ye?



Nie time pengantin baru sampai. Yana takde gambo dorang dua je. Sebab susah nak amek gambo dorang. Agak busy ye pengantin2 ini :)


Nie adalah salah 1 gift yang kitorang kasik kat tetamu kitorang. :)


Yang nie kat meja makan pengantin tu. Nampak tak yang udang2 tu? Yang tu yana yang buat. Heeee. Dibuat bersama-sama along dan beberapa kenalan yang lain.


Yang nie pun gift untuk tetamu kitorang tu. Yana tak ingat yang hitam ke putih untuk VIP. -_-'


Haaaa. Yang nie puding kek *desert* untuk si pengantin baru.




Nie ma yana *kiri* dengan mak ngah yana *kanan*. Sempat lagi nak bergambo. Hehe~ :D




Dari kiri : mira *kazen yana*, along dan seorang budak sengal. -_-'


Yana rasa nie saje kot entri yana nie. Yana malas nak tuleh panjang2 sebab nak g kelas dah nie. Jumpa korang lagi di lain entri~ :D





Sila abaikan model ini yang perasan Syed Daniel Wafi a.k.a. Son Dong Woon akan datang meminangnya pada hari itu ya? agagaga~

Sekian :]



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)