« »
June 11, 2011 | 2:10 PM

Salam readers~

Hari nie yana nak buat tutor setelah sekian lama yana tak buat. Semua nie atas jasa baik seorang hamba Allah yang dah tanya yana kat formspring.


Sebenarnya dah lama dia tanya tu. Tapi disebabkan yana pun asyik tak sempat nak buat tutor so yana baru menjawab soalan dia hari ni. Okayh! Kita teruskan pada pelajaran kita hari ni ye murid2 :D

1. Dashboard > Design > Edit HTML

2. Ctrl + F search for this code :
.sidebar .widget {

3.  Dah jumpa? Copy code kat bawah nie dan paste kat bawah code tadi tu.
background:url(URL IMAGE KORANG);
yg code warna merah tu korang boleh letak url image yg korang nak jadikan background sidebar korang tu.

4. Preview. Kalau takde apa2 error korang just tekan Save! :)

Sekian :]



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)