« »
July 21, 2011 | 8:12 AM

Tadi yana blogwalking. Tengah jalan2 tu yana sempat baca satu entry dari sorang nie. Tak ingat pulak sape dia. Huhu. Tapi entry dia tu pasal bilik idaman dia. Then yana tergerak hati nak update blog yana berdasarkan entry dia tu. Thanks to you dear sebab dah bagi yana idea nak update blog. Heee~ :D



Nie antara bilik idaman yana. Hoho~


Comel kan? kan? kan? X)




tempat untuk yana online. ngee. lappy kat atas meja bentuk LOVE. awwww. so cuteeee >___<


rak nie pulak nak letak barang2 kesayangan yana. yg laci tu nak letak barang2 berharga. :D


Kalau tak boleh dapat macam bilik kat atas nie, yana nak bilik macam kat bawah nie pulak lah. XD


tak pun yang nie. ngeee :D


macam budak2 pun ade jugak bila tengok gambar2 kat atas nie. tapi comel hapeeee. anything yang related to pink memang yana sukaaaa!  :D

yana tak kesah pun kalau takde tv plasma ke hape ke kat dalam bilik. selagi ada internet yana dah boleh hidup dengan bahagianya. HAHA! tapi yang penting KATIL EMPUK! selesa untuk tidur. eheee. so, can dreams come true? korang punya bilik idaman macam mana pulak? share la idaman korang tu :)



9 Comments

Blogger Dunia Cik Maia said...

wah kalau dpt bilik mcm ney, komfem ku duduk terperap je dlm bilik yg umpama syurga dunia ney.. wahahaha

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Dunia Cik MaiaHaha! tu la. takkan keluar gi mane2 dah. lol! :D

 
Blogger Aku-Amin-Ahmad said...

bilik yang ber-Pink...

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Aku-Amin-Ahmad Hehe. ye meyh? pink itu comel! LOL~ XD

 
Blogger Miss Teo said...

wahh, cantik gler lahh . mmg mnjadi idaman pn . hehe

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Miss Teo hehe. a'ah. :D

 
Blogger Artie said...

comel nyaaaa :D

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Artie Eheee. Comel kan? kan? kan? :D

 
Blogger apple ♥ sidz said...

This comment has been removed by the author.

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)