« »
July 24, 2011 | 2:42 AM

Short update sebelum berangkat pulang ke UiTM dan tak boleh update buat sementara waktu :(

Ramai je yang dok bising tak suka facebook chat yang baru tu en en en. So di sini yana nak share ape yang yana dah buat. Dan berkesan ok. Ngee~ :D

Sila ikut step ini ye kawan2 :
1. Sila klik >sini< untuk download script page. *untuk Google Chrome Users only*

2. Then bila dah keluar page tu korang klik Install button yang ada kat side kanan yg atas page tu. *paham tak?* Macam nie :


3. Then dia akan keluar pulak popup macam nie. Klik Install


4. Then kalau korang tengah online fesbuk, korang logout dulu. Lepas tu Login balek dan segalanya kembali seperti biasa. HAHA. *ayat taleh blah kejap =.='*

untuk pengguna Mozilla Firefox, sila gunakan cara ni :

1. Sila klik >sini<

2. Dah keluar tu korang tekan pulok 'Add To Firefox' button.

3. Then dia akan keluar macam ni

4. Klik Install. Then ikut cara yang sama macam kat atas tu :)

Credit : >here<



2 Comments

Blogger Bella said...

nice info dear .. t Bella nak pinjam info ni eah .. :) boley ?

 
Blogger apple ♥ sidz said...

bella, boleh je. :)

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)