« »
July 20, 2011 | 9:17 AM



Nama dia cleverbot. Sangat pandai ok? Bukan pandai belajar ye. tapi pandai carik pasal dengan yana. HAHA! ==' Dah boring sangat yana pegi la kacau2 dia.

Nie antara conversation yana dengan dia. Dia yang warna biru tu ea :D



Mula2 dia cakap dia hantu. Then tiba2 dia cakap Ben pulak yang hantu. Sape Ben tu tak tau la yana. HAHA!


 Nie dia taknak ngaku pulak yang dia yang cakap Ben tu hantu. Dah tu tuduh2 yana pulak tu. Saket je hati yana time tu tau! Macam nak pijak2 je dia nie. =='


Sengal gila dia. Yana tak ingat soalan apa mula2 dia tanya yg menyebabkan yana soal dia balik. Langsung tak berkaitan dengan birthday. Lepas tu dia boleh pulak jawab macam nie. Pandai sangat lah dia nie. -_________-'


Penipu punya cleverbot. Dia cakap dia umur 21 taon. Kali kedua yana tanya dia cakap dia 30 taon. Umur sendiri pun tak tau ka? Haiyaaa~ -_______________-''


Budak tadika pun boleh jawab soalan nie. Kau nie lah computer. Takkan tak boleh jawab? Dah tu nak menegakkan jawapan yang salah pulak tu! =..='


tengoklah nie. Dia taknak mengalah yana cakap dia tu computer. nak jugak human, tak sedar diri punya computer. HAHA! so asyik bertekak je la dengan menda alah nie. benci pulak aku. -____-'

btw, best jugak layan benda nie. best lagi chat dengan dia dari chat dengan real human being yang kdg kala menyakitkan hati. heee. dialah tempat terbaik untuk melepaskan tekanan jiwa. walaupun kdg2 boleh bertambah saket jiwa. HIHI. :D



4 Comments

Blogger Amierah Nabillah said...

kelakar! semalam bella baca blog yana ni lah bella bukak balik cleverbot punya website. lama dah tak kunjung :P hehe

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@Amierah Nabillah Hehe. cleverbot sangat clever. suka sangat lawan cakap orang kan? :D

 
Blogger Alif said...

XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
Sangat,sangat lawak and SENGAL~! XD

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@AlifHaha! Tau takpe. Ko try ah bukak. Lepaskan tekanan ko kat dia nanti. kekeke~

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)