« »
July 3, 2011 | 3:42 AM


Dalam entry yana sebelum ni, yana pernah cakap yang yana akan buat tempahan header kan? Cuma tak tau je bila. So sekarang, yana dah confirmkan bila korang boleh buat tempahan tu. Korang dah boleh buat tempahan tu sekarang ye? :)

Apa yang diperlukan ialah :
1. URL blog korang *yana nak tgk utk ukuran header korang. Tapi kalau dah inform siap2 pun takpe je. Senang. :)*

2. Kalau nak letak gambar korang sendiri, sila kepilkan bersama surat tawaran di atas ye? Hehe. *Nanti yana guna gambar tu je.*

3. Font boleh pilih nak yang 3D ke tak.

4. Sila beri email korang jugak ye? Nanti dah siap buat header tu yana emailkan je kat korang :) 

Harga untuk satu header RM10-RM15 je *berdasarkan kesusahannya*

Oh2! Tengok. Eksaited nak amek tempahan sampai dah terlupa satu benda penting. Huuu~
Sila sertakan sekali apa yang korang nak yana tulis kat header korang tu. Macam Blog's Description la lebih kurang.
Sebagai contoh, tengok kat blog yana nie ye? Yang ada tulis 'Enjoy the little things in life bla. bla. bla . . .' tu. Hehe :)

Yana nak orang yang betul-2 serius je. Kalau yang main-2 dan agak cerewet tu, sorry ye.

Untuk tempahan boleh emailkan kepada yana di : apple.sidz93@gmail.com atau pun inbox yana kat FB.

Untuk pembayaran, nanti yana inform korang lepas korang buat order, Pembayaran dibuat dahulu sebab takut ada unsur penipuan pulak. Thanks :)

#update :
Kalau nak doodle yang dibuat oleh yana, harga dia lain sikit ye? Mahal sikit dari harga kat atas nie. Tapi jangan risau. Gerenti takkan lebih dari RM30. Berdasarkan kepayahan dan kesusahan jugak :)


Nak tengok header yang yana dah buat? Klik SINI :)

Sekian :]



3 Comments

Blogger ~~miss tempe~~ said...

yana..kalau nak tempah..camne utk bayaran?

 
Blogger tqah.y said...

@~~miss tempe~~

Meh nak tolong jawab. Ni kakak dia. :)

Emailkan dulu order tu dekat Yana, & details untuk pembayaran akan diberitahu dalam email. :)

 
Blogger apple ♥ sidz said...

@~~miss tempe~~ a'ah. nanti yana gtau details dalam email :)

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)