« »
August 16, 2011 | 7:48 AM



Semalam yana dengan classmates yana (girls) berbuka puasa kat KFC. Sebenarnya tak rancang pun nak pegi. Waktu kelas CTU101(agama) la tetiba salah sorang member yana nie ajak. So kitorang pun dengan gigihnya bertolak la ke KFC dalam pukul 6.15 ptg dari UiTM. Eheh.

Setibanya kita orang di sana, *ayat poyo sebentar* kitorang pegi beli barang kejap kat C-MART. Then baru ke KFC. Time order tu, kitorang order yang set combo punya. yang ada 15 ketul ayam tu. Tapi yana order yang nasi sup tu. Well, yana lapar nasi kot time tu. Hehe.

Sementara nak tunggu azan maghrib berkumandang, yana dengan classmates yana sebok lah bergambo segala bagai tu kan. Maklumlah, masing-masing nak jadi artis tak popular. HAHA! =='

yana suka gambar dorang yang nie. Ain ngan Mimi. comel ouh! :D

yang nie yana bersama Fyda.

nie la classmates yana. sepatutnya ada 8 orang. tapi yang sorang nie tak nak amek gambo. so, dia tlg snap gambo kitorang semua.

yang nie Nani ngan Butang. kemain dorang nie kan? bersuap-suap pulak. :P

Lepas berbuka tu kitorang ke C-MART balik. Solat Maghrib kat surau sana. Then masing-masing nak beli barang lagi. Lepas tu yana ada jumpa accessories for phone. Dan yana jumpa DOMO!!! Lepas tu terus yana beli. ngeee~ dah lama kot mencari. jumpa jugak akhirnya. Hoho~ >.<

Then kitorang bertolak balik naik teksi pukul 9.45 malam. Tunggu bas punya pasal lah. Classmates yana siap nyanyi2 lagu Balik Kampung lagi sementara tunggu bas datang. Sekali tak datang pun. Huhu. Kesian kan kat kitorang?

p/s : nanti dorang rancang nak pegi lagi lepas final exam. dorang suruh kumpul Hot Ticket bebanyak. Baru boleh makan FREE. HAHA!



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)