« »
September 8, 2011 | 5:06 AM






Semalam download brush baru untuk photoshop cs5 yana tu. Then, guna lah brush tu. Dah guna tu, lawalah pulak brush tu. Pastu hari nie tetiba je yana rasa nak bagi korang freebies. Eheee. Freebies nie korang boleh guna untuk header, welcome note, footer, or pape je lah :D

Dah guna, sila credit kepada yana ye? Sila tulis macam nie > Credit kepada Yana Comel untuk gambar nie :D . Lol! Just joking XD. But perlu credit ye? :)

HARD WARNING!! \Amaran keras :P/
Don't re-freebies my freebies! Thank you :)

#Click on the picture to get the url :)


Black Tree

Blue Tree 

Green Tree 

Light Blue Tree

Orange Tree

Pink Tree

Purple Tree

Red Tree

Turqoise Tree

Yellow Tree

Cukup kot sepuluh. Dah amek comment lah ye^^ Nak jugak tengok korang edit2 jadi camne nanti. Hehe. Nanti yana buat yang part 2 punya pulak ye? :D

Lots of Love,
Yana♥

Labels: , , ,




6 Comments

Blogger Qaseh Puteri said...

kite amek pkok cntik awk..

 
Blogger apple ♥ sidz said...

okayy^^

 
Blogger O CIKTEDDY said...

cik amek ok..thanks sngt!lawa giler lorh..

 
Blogger ezzamalik said...

cantik2.amekk eh (:

 
Blogger ♫ Dila Diaries ♫ said...

nak tanya..dekat mna awak download brush ni??

 
Blogger apple ♥ sidz said...

Saya carik kat Google je.

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)