« »
September 15, 2011 | 2:45 PM

Oke fine! Tadi pagi2 pukul 8.30 yana dah ada test. Sepatutnya sekarang study week \sebab next week dah Final Exam/ . Tapi hari nie sir nak buat test dan quiz account serentak. Yana ikut je lah. Tak kesah. \lah sangat/

Hari nie test masuk bab Final Accounting. Yeah! Sangat susah kot \dah lah yana takde basic. So agak terkapai-kapai la jugak nak belajar tajuk nie/ ==' . By the way, Alhamdulillah oke je yana jawab tadi. Cuma yang pasal nak kena balance-kan dia punya balance sheet tu yana tak dapat. Ntah lah macam mana nanti. Huhu.

Then pukul 1 tu ada pulak quiz. Yang quiz nie pulak masuk pasal accrued expenses dan yang sewaktu dengannya. Yana suka buat soalan nie. Senang la jugak buat tadi. Heheh. Tapi takut jugak. Kot2 ade yang tak betul buat kan. Maklumlah, bila dah tau buat tu memang senang nak buat salah sebab careless. Tapi harap2 tak lah. Ehee.

Oke lahh. Yana update kejap je nie sebab nak buat mini projek untuk subjek programming pulak. Then nak study untuk final exam isnin nie \stay up lagi malam nie T.T/ .

Nie yana nak share satu video dengan korang nie. Kehidupan di university. Suka kot. Macam nak perli yana pun ada. HAHA! :D
So, kepada sesapa yang dah nak final exam tu, sedar2 lah diri ye? Jangan enjoy sangan macma menda kat atas tu. Nanti tension sampai nak baling meja pulak time kat dewan exam tu. HAHA! =.=
p/s : anigif above made by me. Jyeah! <3



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)