« »
October 19, 2011 | 3:52 AM


Seperti yang yana janjikan semalam, yana nak post freebies header nie sama ada petang semalam atau pagi nie. Memandangkan semalam tak sempat nak post, so yana post pagi nie. Hee. As usual, dah amek nie bagitau lah. Korang boleh edit macam yang korang nak. Kalau nak la. Kalau tak nak pun takpe. Tapi kalau edit tu, JANGAN buang watermark yana > SP_93 = SweetiePie_93 :)












Picit gambar untuk dapatkan url. Sorry kalau tak lawa. Hooo. Oh, please! JANGAN amek dan buat sebagai freebies korang pulak ye? Thanks :)

 Lots Of Love,
Yana ♥

Labels: ,




6 Comments

Blogger amy syifa said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
Blogger apple ♥ sidz said...

doodle saje? boleh je :)

 
Blogger Siti Aishah said...

saya amek satu okay ! :)

 
Blogger apple ♥ sidz said...

okay :)

 
Blogger NURFATIN IZZATI said...

sya amik satu yg first itu..hehe
thnks :)

 
Blogger nabilahdafiq+u said...

amik saatu ye.. tq ^^

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)