« »
October 18, 2011 | 4:39 AM


Heyy awak! Hari nie yana bermurah hati nak bagi awak semua hadiah. Semua nie atas jasa baik korang yang sudi singgah dan baca entri2 yana yang yana rasa takde lah best mana. Korang boleh amek header kat bawah nie dan kalau nak edit dipersilakan. Tapi JANGAN buang watermark yana tu ea?^^. And pleaseee. JANGAN amek freebies yana dan buat macam freebies korang sendiri. Ok? Btw, dah amek tu comment2 lah ye? Nak jugak yana tengok hasil kerja korang nanti. Hee :)

width : 760px
height: 310px











#Picit gambar untuk ambik url dia :)

Header nie bukan yang jenis bersambung dengan body tau. Tapi kalau korang pandai edit balik, boleh je jadi header bersambung. Dan sebenarnya header nie boleh je guna untuk mana2 jenis blog pun. Just ubah width dia dah okay. Btw, SP_93 is my watermark which mean Sweetie Pie_93. Please don't remove! Thanks :)

Labels: , , ,




2 Comments

Blogger dzy said...

comelnya. girls punya ada tak? ^ ^

 
Blogger apple ♥ sidz said...

yang girls maybe petang nie or esok pagi yana post. dah buat dah. tapi malas nak upload lagi. heee. sorry ye? btw, thanks^^

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)