« »
October 13, 2011 | 6:01 AM


Short entry,

Finally. I've got new domain. For FREE okayy. Hee. Sebelum nie blog yana nie guna url apple-sidz4eva.blogspot.com kan? Tapi sekarang dah tukar jadi www.littlemiss-sweetiepie.co.cc. Waaa! Suka2! >_<

Nape yana pilih nama nie? Littlemiss sebab yana nie kecik orangnya dan masih belum berkahwin. \err. boleh diterima tak alasan nie. Hoho/ Kenapa sweetiepie? Sebab yana suka nama tu. Heee. Dan dan dan dan jangan risau. Kalau korang search apple-sidz4eva.blogspot.com pun takpe sebab nanti dia meang direct ke domain nie :)

Kalau korang nak jugak domain free macam yana nie, boleh ke SINI and register domain korang. Then ikut step INI. Tadaaa! Dah boleh guna dah new domain korang tu :)

mood : happy^^.



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)