« »
November 11, 2011 | 12:51 PM






Yeayy. Yelah. Bukan senang tau nak dapat free. And yang yana tak sangka, boleh pulak tersenarai dalam list pemenang contest Blogger Paling Cool. Yana tak cool pun. Dapat header and welcome note free^^ Haha! Kecoh lah kau yana! -.- Tapi Alhamdulillah. #ayattunggangterbalik. apekah??

Yana dah tukar header. Opah yang buat. Hee. Comel dok? Comel kann? Maseh2 XD. Moh le lawat blog opah^^ Untuk welcome note, japgi yana pasang. Heee. Comel tau tak? :D

And Alhamdulillah. Skin blogskin yana yang kedua dah siap. Penat doe buat. Sebulan kot baru siap. Lagi lama dari first skin. Malas dah nak buat lepas nie -________-

Nak tengok skin tu? Meh click kat bawah nie :

SWEETIE PIE SECOND SKIN FOR BLOGSKIN :3



ps : skin yana asyik warna biru dengan pink je kan? Nanti buat yang galaxy pulak la. Hihi. Opss! Baru cakap dah taknak buat skin dah tadi. Pfft -_-'


Lots of Love,
Yana♥

Labels: ,




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)