« »
November 4, 2011 | 6:19 AM




Pepagi tadi pukul 6 dah bangun walaupun malam tadi tidur pukul 4 lebih \takleh tidooo tsk +__+/ semua gara2 nak check result hari nie -__-

Btw, check efbee pukul 7.30 macam tu. Tengok dah ada beberapa orang tulis "Alhamdulillah" kat status dorang. Hooo? Dah boleh check ke? Cakap pukul 9. Then member cakap ade hantar kat email. Aku check kat email aku takde pun. Pfft. Makin cuak aku dibuatnya =..=!

Pukul 9 tepat aku nak check result tapi servernya time tuuu. MasyaAllah! Sumpah lembab doe! Last2 check result pukul 10.40. And Alhamdulillah. Result okay. Cuma slack kat account. Well, aku tak suka account. Tak tau kenapa T.T my along cakap kekalkan pointer macam tu. And my mom said, kalau boleh lagi tinggi, lagi bagus. InsyaAllah ma, along, angah struggle lagi next time :)

Btw, for those yg dapat dekan tu congrats yaww! Teruskan usaha anda^^ \ayat cegu2 zaman sekolah rendah kecik2 dulu, salu je tuleh dalam repord card. -_-/

p/s : wordless lah sangat kann? luls XD

Lots of Love,
Yana 

Labels: , ,




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)