« »
December 9, 2011 | 11:00 AM




Dah lama tak update. Mwehehe. Sory ye? Nak update sikit je nie. Sebab kejap lagi ada event lain pulak. Haishh! Sian kan kat aku? Kfine! Takde sape2 pun yang kesian kat yana =.=

First of all, yana mintak maaf kat sesapa yang request tutorial kat shoutbox tu. I've been busy lately. Macam2 benda kena buat. Macam2 masalah yang ada. Tsk tsk! Cadang2 nak balik umah minggu nie pun tak jadi sebab banyak assignment kena buat. Busy mengalahkan menteri lah pulak rasa. Pfft -.="

Life student u sangat2 penat tau. Teringin nak balik ke zaman sekolah dulu2 tu. Waaaa. Rindunya kat member2 yana. Huuu T^T Nak enjoy2 dengan dorang macam dulu. Makan2 dengan dorang. Gelak ketawa dengan dorang, study sesama dengan dorang. Renangi lautan api dengan dorang. Lautan api lah sangat. Pfft! Haha! Oke dah. Mengarut je tau -.-

By the way, thanks for visit my blog bebeh. Padahal blog nie bukan best mana pun yana rasa. Oh, nanti yana update tuto ye? And maybe skin yana pun akan diupdate sekali. Mwehehe. Err, bukan hari tu dah cakap taknak buat skin dah ke? Ngeee. Takleh nak buat ape dah. Bila idea dah datang memang rasa nak je letak skin tu. Hoho. Tapi maybe sangat2 simple kot berbanding dengan sebelum nie. Hihi. Grrr. Dah kot sikit2. Nak solat, then siap2 untuk event kejap lagi. Kbai :D

ps : matluthfi dengan ryan higa sentiasa menyinari hidupku. bhaha. saket perut wa tengok vlog dorang xD

#wordless lah sangat kann? Pfft. Pfft. Pfft. Pfft [gaya matluthfi] xP

Lots of Love,
Yana



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)