« »
December 23, 2011 | 1:08 PM


Hey ho guyssss! Nak bagitau nie. Yana dah selamat sampai di rumah. Jelly dok korang? Jelly dok? Dok pung? Kfine! xD

First of all , waaaa!!! Rindu gila kat umah. Ngeee. Best betui dapat balik. Sangat2 heaven youuu >.< Rindu kat ma, ayah, adik2 n along! Hoho. Best2! Alhamdulillah  Dah balik umah nie mende paling best adalah ada Wi-Fi! Jyeahhh! Kalau kat kolej uh jangan nak harap dapat Wi-Fi nie. Sedih gila kot. Guna broadband pun dah sampai limit. Pfft! Dah la nak tengok tv pun, tv takde. Seriously suka lagi kat kolej lama tu. -____-' Wi-Fi senantiasa dapat, tv pun ade kalau nak tengok pun. Dan dah konfem2 yana tengok kbs kalau tengok tv tu. Hoho xD

Btw, tadi layan nigahiga. Lama kot tak tengok video2 dia. Hikhok. Macam biasa la. Kalau tengok video dia mesti gelak2 ape semua tu kan? xD Then, of course la layan kpop kan? Kan? Kan? Haha! Tengok Super Junior, Infinite, Boyfriend, 2PM, BEAST dan memacam lagi. Mwehehe. Lepas dendam tak tengok kpop. Dah lama tak tengok. Sedih woooo. Sobs sobs. Kfine. Over. Haha! xD

Hmm. Nak buat template. Tapi bila tah? Agak kemalasan ye sekarang nie. Mwehehe. Maybe esok. Or lusa. Or tak buat langsung. Hoho. Pape pun nanti2 la baru buat. Nak layan video dulu puas2. Ngehehe~ Lepas nie nak layan Running Man pulak. Woot woot. Lama tak tengok episode baru. Nak download kat kolej jangan harap la kan? Kalau nak tengok episode baru memang kena tunggu balik umah dulu baru boleh tengok sebab kat umah adik tolong download RM tu. Hoho. Sayang awak ketat2 Biha :D

Cuti mid sem nie, assignment takde langsung kot. Happy? Yeahh! Haha! Teruk punya budak. Alaaa. Kalau korang pun mesti suka jugak kannn? Tak payah tipu la. Bhahaha xD Tapi takde assignment pun bila abes cuti jep ada quizzzzz, test dan yang sewaktu dengannya. Pfft! Memang kena bawak ballik buku la jawabnya kan? -____- Takpe la. Saya redha. Hoho xD

Oke la. Yana membebel banyak2 nie bukan best pun. Buang masa je. Haha! Dah, nak layan kpop balik. Assalamualaikum~ xD


#i love this Jo twin. Sho shuweet. Awww ♥

Lots of Love,
Yana



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)