« »
December 25, 2011 | 1:26 PM



#Boo comelllll. Awwww >.< 

Tengok tajuk pun dah tau kan? Pfft! Seriously, bila cuti mid sem, then takde assignment yang berlambak-lambak tu rasa boring jeh. Baru nak tau hargai assignment sekarang kan, yana? Tapi kalau sebelum2 nie, bila ada assignment je, nak komplen memacam pulak. Cakap assignment nie banyak la, susah la, nak rehat time cuti la, dan sewaktu dengannya la. Pendek kata, bila ada assignment, mesti ada je yang cakap, "What the heck!". Kannnn? Haha! -.-

Takpo lah. Takpo. Takdo assignment pun eden tok kesoh. Hohohoh~ Layan movie je la sekarang nie. Nak buat skin? Err, perasaan kemalasan tu still ada. Haha! So sorry to those yang tunggu yana contribute new skin. \ade ke yang tunggu? Pfft!/ whateva lah. Haha! Btw, tadi layan cerita Taara Zameen Par. Hisdustan youuuu. Haha! Aamir Khan Production. Actually sebelum nie dah pernah tengok dah. Cerita dia sangat best. Banyak pengajaran. Sebab tu yana tengok lagi. Hoho~

#Every child is special :)

Cerita dia pasal ada sorang budak lelaki nie, umur dah 8/9 tahun camtu. Tapi still taley baca and menulis. Susah nak agak kelajuan something yang bergerak. Dia ada masalah yang mana orang panggil dyslexia. Kesian sangat kat dia. Huuuu T^T Tapi budak lelaki tu pandai dalam bab2 drawing. Drawing dia semua lawa2. Heee. Nak tengok cite tu? Boleh pegi kat youtube. Search je "Taare Zameen Par" nanti ada je cerita tu keluar. Best taw! Tengok la xD #promote cite hisdustan la pulak. Hoho xD But seriously, cite nie dah buat yana menangis. Sobs sobs \err, dah terkantoi pulak -.-/ luls.

p/s : Teringin nak buat red valvet cake lagi. Uwwwww. Sodap. Ngeee xD
p/s/s : Rabu nie ada cite 3 idiots kat TV3. Aamir Khan punya cerita jugak. Best2! Tengok la. #tak habis2 nak promote cite hisdustan. Haha xD Kbaii~

Assalamualaikum :]

Lots of Love,
Yana



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)