« »
December 19, 2011 | 12:47 AM





#Click banner untuk join sekaki. Hoho :D


Bismillahirrahmanirrahim. Dah nak habis tahun 2011 kan? Tadi blog walking, then terjumpa GA nie. Hooo. Nak cuba nasib lah. Harap2 akhir tahun nie yana bernasib baik. InsyaAllah. Aminn :)

Rules :
  • Letak tajuk 'END YEAR RANDOM GIVEAWAY'
  • Letak banner yang tertera diatas
  • Mesti ada blog kan. Kalau tadak, memang mentah-mentah Hana reject.
  • Wajib jugak like Fanpage Hana and Sara. Wajib tau ;)
  • Wajib follow twitter Hana. Sorry menyusahkan :(
  • GA ni ada hadiah untuk Top Referral tau. So, pastikan korang promote entry korang habis-habisan. Chill :D
  • Dah cukup semua syarat-syarat kat atas ni? Tunggu apa lagi, jom la rebut hadiah. 
  • And pastikan korang hantar direct link kat kotak komen yang disediakan.
  • Last time Hana buat deadline 30/12/2011. Tapi InsyaAllah Hana akan lanjutkan lagi dateline dia. Nanti Hana bagitahu :)

Hadiah? Agak menarik hati woooo. Boleh tengok SINI kalau nak tau. Ngeee~ ^_^

Lots of Love,
Yana♥

Labels:




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)