« »
January 22, 2012 | 4:24 PM




onyonyonyonyo. danbo omeyyy. just like me. hahah! kbai -.-


Dah lama tak update blog. Very very sory to readers (ade ke?) yang menantikan kepulangan yana. Cehh ayat kau yana. Wekk! Haha! Maaf. Maaf xD

Well, macam yang tertera pada title, new design again. Yeah! Dah lama nak tukar design lain. Tapi at last design lebih kurang jugak yang terhasil. Design yang hebak-2 tersimpan dalam notebook. Tak dicoretkan ke dalam notepad lagi. Hoho. Nanti cuti sem 2 bulan tu insyaAllah baru buat design baru tu kot. Ehee. Then publish kat blogskin. Woot woot xD




That one, the old look. Hehah! Actually sayang nak tukar. Tapi macam dah bosan la pulak dengan design lama. So tukar lah jugak. Hihi.

K lah. Nak out dulu. Dah mengantuk. Nyte all. Assalamualaikum^^

#Tengok Ip Man 2 tadi. Perghh! Tetiba aku jadi bersemangat bersorak untuk dia. Kekeke. Kbai xD

Lots of Love,
Yana♥

Labels: ,




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)