« »
February 24, 2012 | 5:23 AM





#Malam dinner. Sem nie cukup 8 orang semuanya ada. Hihi. Heart them ♥

Okay. Di pagi yang cerah ini, ehh, tengah hari dah, aku saje je la nak mencoret dalam blog aku nie. Dah lama tak update kan? Orang pun dah makin bosan masuk blog aku nie. Maafkan sayaa T.T. Sekarang makin busy dengan final. So susah sikit nak online. Ehh, yeke? Aku rasa makin kerap aku online adalah. Haha. Pfft! Wateva lah =='

Actually baru balik dari kelas. Cuihh! Kelas la sangat. Kelas habis pukul 10 pagi tadi. Then kelas kedua cancel atas sebab-2 tertentu. Ntah la. Kejap lagi pulak ada kelas koko. Heh! Penat betul jadi student nie kan? Cepat-2 la cuti. Nak rehat pulak. Haha. Tapi nanti bila dah cuti, rasa nak cepat-2 je masuk sem baru. Itulah manusiaa. Tak pernah nak puas hati dengan apa yang diberi. Kekeke :p

Tadi lecturer math bagi kerja sampai 3 tutorial. Okayy. Isnin nie nak bincang dalam kelas. Then isnin petang tu ada test CSC159 - Computer Organization - pulak. Aigoo. Lepas tu hari Rabu pagi ada test CSC138 - Programming -. Rabu malam pulak ada test MAT183 - Calculus-. Brrr. Sekarang nie busy dengan test dengan quiz je. Huuu. Biasalah, lumrah hidup student. Aku redha je. Puihh ayattt! Hehe :p

Takde benda nak cerita sangat pun sebenarnya. Saje nak luahkan rasa tekanan dan ketensionan dalam blog aku nieh. Hihi. By the way, sesiapa yang ada request tuto, tanya apa-2 pasal tuto kat cbox  yana, mintak maaf sangat-2 sebab tak boleh nak tunaikan permintaan korang sekarang. Nanti dah habis final yana tolong ye? Tak lama dah. 30 Mac habislah final yana tu. Then enjoy 2 bulan. Hoho. Cuti-2! xD

Anyway, yana nak mintak korang tolong doakan yana berjaya jawab dengan cemerlang, gemilang dan terbilang nanti ye? Hihi. Mekasih banyak-2. Jasamu dikenang :D



#Kena tepung sehari selepas birth date. Heh. Nasib baik tak kena sekali dengan air dan telur. Hoho xD



p/s : Sambil ber-blogging, sambil dapat duit. Nak? Jom join kat > SINI < :)


Lots of Love,
Yana♥

Labels: , ,




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)