« »
March 31, 2012 | 8:41 AM



Tamat sudah final exam dan tamat juga semester 2 saya di UiTM. Sekarang bermulalah cuti selama dua bulan yang mana saya akan berada di rumah sepenuh masa. Eheh. Bagaimanakah perasaan saya ketika ini? Cenggini,



So kat rumah lepas nie bakal menjadi suri rumah sepenuh masa. Hikhok. Silalah manfaatkan masa anda semua di rumah dengan perkara-perkara yang berfaedah. Bila dah mula cuti, tak bermakna 24/7 dihabiskan dengan ber-facebook, ber-twitter dan segala bagai ber-ber yang berasal dari ber-internet je ye? #Pesanan buat diri sendiri jugak yang merupakan pengguna tegar internet. Kekeke. Time-time cenggini lah nak belajar masak hape semua tu, bagi kaum hawa lah. Ehh, tapi saya dah pun bercadang nak bina badan kat rumah sepanjang cuti dua bulan nie. Mwehehe :3

Dari Ibnu ‘Abbas R.A berkata: Nabi Muhammad SAW bersabda, "Dua nikmat yang kebanyakan manusia terpedaya dengannya ialah nikmat sihat dan masa lapang" (Hadis riwayat Al-Bukhari)

So pandai-pandai lah bahagi masa ye? Rajin-rajinkanlah diri tu berbuat amal jariah. Pesanan buat diri sendiri jugak. InsyaAllah. Happy holidays! Assalamualaikum :)

Lots of Love,
Yana♥

Labels: , ,




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)