« »
March 5, 2012 | 7:44 PM




Jam dah pukul 3.19 pagi. Tapi mata still tak mengantuk. Semua gara-2 minum nexcafe tadi. Aihh. Menyesal pulak. Tapi takpe lah. Sekali sekala kan? Hehe. Dah alang-2 tak boleh tidur, tadi bukak photoshop. Niat di hati nak buat cover fanfic lagi. Tapi entah kenapa jari jemari nie tetiba edit cursors pulak. Haaa, nie yana bagi korang. Amek ah :)

#troll face

#me gusta_i

#me gusta_ii

#me gusta_iii

#lol face

#like a boss_i

#like a boss_ii

#forever alone_i

#forever alone_ii

Click pada gambar untuk amek url dia eh? Well, memandangkan menda alah kat atas tu agak femes sekarang nie, tu yang yana rajin buat cursors dorang. Hikhok. Baik tak yana? Tak? Kfine. Merajuk ah cenggini :p kekeke. By the way, dah amek tu comment lah ye? Boleh yana blog walking ke blog korang pulak. Eheee :D

Anyway, petang tadi yana da submit skin baru. Woot ~ Tapi tak lawa pun. Simple jah. Skin tu yana tweak dari skin nie. Eheh. Nah tengok kat sini > SKIN BARU YANA < hehe :p InsyaAllah esok atau lusa atau lepas final nanti yana submit skin baru pulak. Dalam proses tengah buat nieh. Hoho. Tetiba semangat lebih. Haaa. Okay lah. Takat nie dulu yana punya entry. Nak tidur dulu. Jumpa lagi di lain hari. Assalamualaikum :)

#SantapanMindaDiMalamHari :
Dari Abu Hurairah r.a, dari nabi s.a.w baginda bersabda : Apabila seseorang kamu datang ke tempat tidurnya (hendak tidur), hendaklah dikipaskannya dengan hujung kainnya tiga kali dan hendaklah dibacanya : "Dengan nama Engkau Ya Tuhan, aku rebahkan rusukku (tidur) dan dengan nama Engkau aku angkat (bangun). Jika engkau ambil jiwaku, hendaklah Engkau ampuni dan jika Engkau lepaskan (kembalikan) hendaklah Engkau pelihara sebagaimana engkau memelihara hamba-hamba Engkau yang soleh." Amin :)

Lots of Love,
Yana♥

Labels: , , , , , , ,




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)