« »
April 20, 2012 | 9:57 AM



Okay, suka gila episode 90 nie. Sebab Monday Couple kembali. Tak percaya? Meh nak tunjuk buktinya.




Dah percaya? Ahaha. Even mula-2 dorang agak awkward nak bercakap/bergurau macam dulu, tapi lama-2 dorang dah boleh bercakap balik macam biasa. Cuma tak seberapa rapat macam sebelum nie. Nie pulak antara scene yang aku suka dalam episode nie. Jaesuk dengan Gwangsoo. Sebelum mula mission dengan lepas dapat mission baru. Ahaha :D



Kemain hepi je dorang time nie *sebelum naik viking*





Yang nie dorang kena pegi kat maknae FD kat tengah-2 laut untuk dapatkan umpan mancing. Cara dorang nak pegi kat FD, dorang kena piggyback salah sorang. Tu yang Jaesuk mengamuk. Haha xD Sebenarnya banyak lagi yang aku nak letak. Tapi nanti kang dia loading lambat pulak. Lepas tu kena marah pulak sebab loading lambat. Ahaha! Tapi apa-2 pun episode nie sangat best! :D

Lots of Love,
Yana♥

Labels: , , ,




2 Comments

Blogger miera farhana said...

suka-suka..semua ahli RM nk monday couple getting back..srnok tgk =)

 
Blogger apple ♥ sidz said...

Hihi. Kannnn. Monday Couple sangat comel. Sebab tu semua suka :D

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)