« »
April 15, 2012 | 4:12 PM



Setelah seminggu internet takdok kat umah nie gara-2 modem rosak sebab kena sambar kilat hari tu, kini modem tersebut telah digantikan dengan modem terbaru. Jadi, internet telah berjaya disambungkan semula. Eh. Ape yang aku merepek nie? -_- Btw, title kat atas tu takde kena mengena pun dengan post kali nie. Tu tajuk lagu zaman purba dulu. Lagu Commander Sparta! *bagi peminat setia Running Man dia tau lah sape commander tu :D* Huehuehue :p

Puas hati dapat tukar design. Virus FB sekarang makin menjadi-jadi ye? Aku pun dah bawak virus tu ke blog. Mwehehe. Sehari suntuk menghadap lappy sebab nak buat menda alah design Facebook eh Faceblog nieh. Maaf kepada web Faceblog. Saya pinjam nama anda sebentar ye? :3

Btw, tetiba rasa nak cerita tentang perkara sahabat a.k.a. kawan. Wae tetiba nak cakap pasal nie? Ntah. Just rindu kat The Kiras. Geng aku time sekolah dulu. Asal 9 orang. Now dah 8 orang yang tinggal. Yong kitorang dah meninggal. Al-Fatihah buat yong. Rindu yong :')


#time form5 dulu kala. tak semua ada dalam nie. rindu. sobs :')#


Sekarang masing-2 dah belajar kat tempat yang jauh2. Ada yang kat kl, ada kat kelantan and the rest kat perlis je. Tak melangkaui semenanjung lagi. Alhamdulillah :D Cepat-2 lah dorang cuti. Boleh jumpa lagi. Rindu nak piknik macam aritu. Sakit perut gelak dengan dorang. Eheee :D

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out . ILOVEYOU :)

Labels:




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)