« »
July 14, 2012 | 6:27 AM

Assalamualaikum :)

It has been a long time i didn't wrote in my blog. Semua sihat kan? Ada yang rindu saya tak? Takde? K, poreba aloneee. Sad life :/

Sejak2 dah masuk belajar balik, nak online agak susah sebab busy *lah sangat*. Tambah-tambah dengan assignment yang tak pernah putus. Btw, hari tu ada buat projek multimedia. Satu group 4 orang. Kena buat poster movie lepas tu explain kat depan acane buat benda tu. Dengan kena letak muka masing-masing dalam poster tu *malu woi!*

# The Journey of Our Friendship. In cinemas Oct 7 #

Naaa. Kitorang punya poster. Tak sehebat movie poster yang lain. Biasalah beginner. Huhu. Tapi ada yang trial punya. Me buat. Eheh. Nak tunjuk tapi segan sebab tak lawa. K :P



0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)