« »
September 18, 2012 | 7:21 AM

Assalamualaikum :)

Kinda busy lately. Dengan project multimedianya, project Javanya, project Management dan tak lupa jugak dengan assignment, tambah test dan quiz lagi. Memang kalau sem yang ada cuti raya je mesti busy cenggini. Students lifeee -.-

So jadual final dah keluar. Dah lama keluar actually. Tapi saje gedik baru nak post hari nie. Eh eh eh. So nie lah antara jalan hidup peperiksaan yang akanku lalui. Sobs T__T


Lepas nie memang jarang dah online *ye ke?* Emmm, fb memang jarang dah online. Twitter je lah yang selalu. Mwehehehe :3 Ahad pun ade exammmm T___T Takpe la. Asalkan habis awal. Ohohoho :p


Sempat lagi buat collage malam tadi. Ekeke. Sebab nanti cover CD untuk project multimedia nak buat macam nie. Ambik gambar ramai2 dengan lagi 3 orang ahli group. Tema MV? Sahabat ;) Seriously memang banyak ketawa je dengan dorang setiap kali shooting. And tadi waktu dalam lab Sir Hapes tengok kitorang punya video yang tak siap di edit lagi *actually memang tak edit pun lagi :p* and memang Sir gelak je. Sumpah kelakar gila. Tak sanggup aku nak tengok video tu nanti. Nak edit video yang ada muka sendiri yang terover gedik tu. Erk! Kelakar gila!! Hahahahhaha xD Tapi apa-apa pun harap Sir Hapes berpuas hati la dengan final project kitorang nanti. Amin :)


Naaaaa. Nie lagi satu. Buat tadi. Sebab tetiba tadi waktu kat lab terfikir nak buat gambar macam puzzle untuk cover CD tu nanti. Ntah. Nanti tengok la macam mana kata sebulat suara nanti. Heee. Okay, gtg. Nak study Calculus II pulak. Esok malam ada test. Then khamis pagi pulak ada quiz Calculus II *last okayyy. tu yang best. haha :p* BRB after final exam. InsyaAllah. Bukan boleh kira kekadang tu rasa jugak nak menulis dalam nie. Hehe :p

Doakan saya boleh buat dalam final exam nie ye? Dan doakan saya dapat result yang cemerlang. Amin :')

Assalamualaikum w.t.h :)♥

Labels:




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)