« »
November 8, 2012 | 2:18 AM

Assalamualaikum :)

Dah lama tak buat post. Almaklumla final exam kan. /sebenarnya dah lama habis final exam tu cuma takde idea nak post apa/ Mwehehe :p And kenapa tetiba nak buat post pasal pendek itu comel? Sebab saya nie seorang yang pendek a.k.a. ketot tapi comel orangnya /sila muntah/ Tapi kat rumah saya nie tinggi. Bila dengan kengkawan je yang pendek nie. Haha.

Enough that! Sebenarnya tetiba terfikir nak buat post nie sebab tengok Despicable Me. Well, tau la korang tengok cerita nie dah lama kan. Saya baru je tengok. Heeee. Tengok time minggu final pulak tu /nak hilang stress kononnya/ and memang hilang stress pun bila tengok cerita tu. Haha. Kelakar kot. Tambah-tambah bila ada menatang pendek tu. Minions. Suka gila kat dorang. Dah la ketot, comel, bila lari terkedek-kedek pulak tu. Hahaha. So taknak terus panjangkan cerita, meh layan video dorang dulu :p



/paling suka video nie . hahahaha/
Best kan kan kan kan kan kan kan? /perlu ke banyak kan? -.-/ Actually banyak lagi video dia. Boleh cari kat youtube kalau nak tengok. Mwehehe. Comel gila dorang x) Okay la. Tu je kot. Haha. Thanks sebab sudi habiskan masa korang kat sini :3 Tata. Assalamualaikum!^^

Header saya nampak menyelerakan kan? Hoho :p

Labels: , , ,




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)