« »
November 9, 2012 | 12:46 AM

Assalamualaikum :)

Tengah pagi tadi update pasal cuaknya nak tunggu result. Then bangun tadi pukul 6.30 nak solat subuh, check email. And there's the result :)


Ehhh? Mana pergi result dia? Hahaha. Biarlah rahsia /kononya/ Actually semua subject memang mencapai lebih daripada apa yang aku targetkan. Alhamdulillah. Tambah-tambah java tu. Memang tak sangka betul. Ingat dah k.o. dah. Alhamdulillah. Tapi sayangnya pada satu subject. Slack satuuuuu je. Habis cacat result. Agak-agak kalau subject tu okay, maybe dah dekan rasanya. Sobs T.T tapi nak buat cemana lagi. Dah takde rezeki and semua nie mesti ada hikmahnya kan?

Anyway next sem memang kena usaha lagi kuat. Macam sem 3 nie, pencapaian lagi tinggi dari sem 2 sebab usaha lebih lagi. So tak mustahil sem depan result okay lagi dari sem 3 nie kan. Semoga semangat nie sampai ke penghujung sem nanti. Amin. InsyaAllah :')

Allah sentiasa berikan kita yang terbaik walaupun kita rasa tu satu benda yang sukar diterima. Ehh. Anyway, alhamdulillah :')

Labels:




3 Comments

Blogger Shafiqqah Shafie said...

huhuhu i thought it would be result shown here lol but anyway congrats for able to get better result than what u've expected before :)

 
Blogger |-_-| ♥ (^_^) said...

Hehe. Thanks :D

 
Blogger Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Firstly, nak wish congrats to yana ^_^ Apa yg kita dpt,based on usaha kita kan..sem depan boleh baiki lgi.. :)

UiTM Arau ea..lana pun study sana dulu,hehe, lama dah, tahun 2005 masuk sana :)

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to Nur Liyana. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Nur Liyana Yahaya. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)